Raas Entrance Pavilion

This slideshow requires JavaScript.

An example of restoration work, redesign, adaptation of the old within a new design context and a process of using detailing and documentation to achieve new results for new functions. This pavilion was painstakingly restored and re-adapted to host the entrance welcome desk for the property. set in the classic red chittar stone of Jodhpur which was purposefully reworked to make way for this pavilion. What you see in the images below are glimpses of the process of the design and the final product. 765432

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s